Mjuk och len som sammet:)

Hej!
I söndags var det Morsdag och det firade familjen här hemma med att låta mig gosa i sängen extra länge dvs fram till kl.08.30;).....i vanliga fall är jag och gubben uppe kl.05-05.30 eftersom lilla busfröet Natalie har sovit färdigt då. På morgonen så fick jag frukost i sängen....en fin bukett blommor och en fin teckning gjort av min älskling Alexander:)))
(ska ta ett foto senare).....I det stora hela så var det en bra dag....och på kvällen överraskade mig min gubbe med present från holländska märket "RITUALS" som nu har öppnat i Täby centrum. Dom har fina produkter för hår,kropp och sinnena..............Jag fick en himalaysisk lera som man smetar på hela kroppen (med basilika och svart peppar doft)......sen var det en scrubb......och till slut en body creme........
På måndag var det dax att testa allt detta och jag LOVAR ER......It´s All worth it!Och det som också är bra är att prdukterna inte alls är dyra......Men kroppen blev sååååå mjuk och len, så jag svävade som på moln hela dagen sen;)

Men det var inte allt.......en fin anti-stress olja att dutta på nacken,tinningen och glabellan.......med lite mynta-doft och lite avkylande....:))))
Här kommer lite bilder på produkterna, men jag hänger gärna med om ni vill dit och besöka Rituals.....:)
             

Revitalise your skin by deep cleansing with this ultra-softening and cooling body scrub. It combines the ancient Ayurvedic ingredients of holy basil, for its calming effect, with fresh mint to revitalise your body. It also contains ancient Himalayan crystal salt that purifies and harmonises for inner balance and vitality.


Det är verkligen något jag varmt rekommenderar!:)))



Ciao!

Scarf story;)


Hej!
Just nu tycker jag väldigt mycket om att titta på scarfs, helst i silke (men andra går också bra) och som ni vet kanske så bloggade jag tidigare om Ester Elenoras skull scarf (med glada dödskallar). Nu har jag fastnat för den lite mera färgglada varianten från plomo o plata som ni kan se här. Jag länkar även tips på hur man kan knyta en scarf för olika tillfällen....riktigt bra tips och enkelt;)

http://youtu.be/Sty2P_m6CdA   och här kan du se hur du kan bära en sjal bäst:)

Ciao!:)

Derek Lam + E-Bay

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120720710838


Om ni gillar Derek Lam (amerikansk designer med kinesiskt påbrå) så kan jag upplysa er om att han har ett samarbete med E-bay och man kan köpa hans utvalda kollektion på just ..E-Bay. Vissa plagg är redan slut, men det finns några kvar......annars kan man ju alltid titta på hans hemsida:)



http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120720711987



Ciao!:)

Vintage på Östermalm:)

Hej!
Gillar du vintage och har den här känslan att "se" bra saker i en vintage-butik, så kan jag tipsa om de här butikerna med en personlig touch. Jag vet bara att man måste besöka dessa ställen flera gånger för att det kommer alltid in något nytt som är gammalt;)


Boutique Finest,
Sibyllegatan 59
Boutique Finest står för sitt namn. Här hittar vi Chanel och Gucci i form av kavajer och väskor. Är det vintage för några tusenlappar du är ute efter är detta stället för dig.

Marielle, Erik Dahlbergsgatan 23
Utbudet hos Marielle är fantastiskt och det är inte allt, ägarinnan erbjuder även personal shopping för dig och dina vänner. Service och kvaltitet!

Boutique Två Tre Gånger, Linnégatan 34
På Östermalm hittar vi en systerbutik till Två tre gånger på Hornsgatan. Lyxiga märken som Escada och Dior trängs bland flera andra. Är du efter ett par örhängen eller en designerväska i gott skick är det hit du ska gå. Här ser man ofta kända ansikten lämna in sina plagg till försäljning. När vi var där lämnade just Britt Ekland in sina dyrgripar.

Studio Vintage, Grev Turegatan 23
Studio Vintage är precis vad Stockholm har saknat. Utplockad vintage från Paris, London och USA är prydligt upphändga tillsammans med svenska designers. Ägarinnan har en känsla för stil. Affären erbjuder det lilla extra som att alla plagg är grundligt rengjorda och nya sulor sätts på vintageskor. Om du har intalat dig att second hand är smutsigt och tråkigt, gå till Studio Vintage och du kommer att ändra dig direkt!


Lite nyheter i webshopen:)

Det har kommit in lite nya plagg i webshopen, passande så här års och till sommaren. Jag har sagt det förut och säger det nu en gång till.Det jag gillar med min shop är att kläder, smycken och skor är utvalda och det finns en begränsad upplaga av varje plagg. Kläderna och anda accessoarer är av fin kvalitét och man kan verkligen känna sig speciell...:)

Här kommer lite bilder:


Härlig Bandeau top (finns i svart och vitt)



 Blus "Fjäril"

Sommarklänning "Söt"

och mycket annat sött:)

Att beställa en pinata;)

Hej!
Mycket har man beställt på nätet, men inte EN PINATA;)Nu har jag gjort det!!!På www.partytajm.se så finns det en del olika motiv, men till slut så blev det TIKI-Pinatan till Alexanders kalas om två veckor. En av presenterna blev även den en beställning från England www.amazon.co.uk, då denna inte fanns i Sverige. Här så kommer det en bild på den söta pinatan, så vi ska fylla med godis...


Det ska bli spännande att se den live:)

Ciao!

Ett fint besök.....:)

Hej!
Nu är det några dagar sen jag har skrivit, men så kan det bli ibland......I alla fall så hade ett fint besök i tisdags, då Gerd var och hälsade på hemma hos mig.Hon skulle hämta sin klänning som hon beställde och passade även på att hälsa på.Jag hade ingen aning om vad jag skulle bjuda henne på ( för hon skulle dyka upp efter 12.00) och inte hade man lust att stå vid spisen, så det blev sushi (thank god, för det älskar hon;) och lite espresso med dark chocolate med seasalt och pekannötter.....yammmieee (och jag som inte är så förtjust i mörk choklad). Vi pratade om allt möjligt och sen så provade hon lite olika klänningar,pyjamas ,smycken osv. Här kommer lite bilder från hennes ZENZEZ smycken, sen så hade hon i påsen pyjamasen från Laura Biagiotti ( den rosa ) samt klänningen. Roligt att hon tycker om det man säljer:) Dagen till ära så hade hon en sör topp (glömde fråga varifrån hon köpt den:0), tuff grå skinnjacka från Ellos, ljusa jeans, bruna stövlar och smycken från Plain Vanilla (Rockstar necklace och bracelet i svart)......En tuff brud i lyxförpackning;)





Ohhhh, yeah baby!Hoppas att du kan komma och hälsa på flera gånger:)Synd att vädret var så trist, men det gjorde inte så mycket.


Gerd har också en blogg som ni kan kika i om ni vill och även en söt vovve som heter Athos....och förstås älskling och barn;)

Det var allt från mig!Nu ska jag iväg en stund!

Ciao! 

Friska vindar över Täby centrum:)

Hej!
Nu är det full rulle runtom Täby centrum.Det byggs nya parkeringsplatser, nya rulltrappor inuti centrum och skyltar på nya affärer syns.Dock tycker jag fortfarande att centrumet är ganska tråkigt.Hade gärna sett mera utbud när det gäller cafeér, restauranger etc.Det hade varit sååå mycket trevligare och mysigare.Men det kanske kommer...ingen aning.Nu har iaf Ben o Jerrys öppnat och säljer sin underbara glass där.



Tur att man bor nära så kan man välja en ny sort nästa gång;)

En annan affär som kommer är Hollister från Californien som ägs av Abercrombie and Fitch.Den öppnar i slutet på juli.Ska bli intressant att se vad dom har att erbjuda.
Blue Lavender är en annan affär som ska öppna inom kort och där ska det säljas lite kläder,smycken bla.Dom finns även i Sollentuna centrum.Lite konkurrens till Jackie och U-Turn, men så är det.Only the strong survives!;)
Det är lite synd att stora märken ska ta över och det blir tuffare för lite speciella,udda mindre företag att överleva.


Man märker redan på Tiger som öppnade för två månader sen att det är tufft.Än har de inte stängt, men jag ser knappt några kunder därinne.Dessutom så är webshoppandet så populärt.;)))

Jag är glad att man ändå hittar sina smultronställen, där bland annat G-Trendshop (på nätet förstås);)))


Ciao!

Valborg:)

Är just nu halvkonstig......har inte sovit mycket.Igår var det fest för en kompis till min sambo som fyllde 40. Det bjöds på god mat, dryck och socialt umgänge samt musik (band).Hade svårt att välja klädsel för kvällen.....vill inte vara för propert klädd dvs stelt, men inte heller för slafsigt.Till slut så blev det Replay jeans, blus från Zara, brun skinnjacka från Saki och skor från Apair (köpta på REA).På handenhade jag Plain Vanillas Butterfly ring in pink och som armband Bracelet A little bit of love in pink, också den från Plain Vanilla. Gubben hade på sig snygga skjortan från Boss Orange;)
Hade lite svårt i början med klackarna, men efter ett tag så gick det bättre:)

Här kommer lite bilder (inte så bra i kvalitén):







RSS 2.0