SPA-dag igår....idag ledig:)Skönt efter så hektiska veckor....

Hej!
Äntligen tid att pusta ut.......
Inledde dagen igår med frukost hemma med familjen för att senare (kl.11.00) gå till Anna och SPA-dagen...timmar av total avkoppling,skratt och bara att få vara.Det är mysigt hemma med,men ibland så räcker inte tiden för att verkligen få ta tid på sig och ta hand om sig själv.Allt blir så stressigt, man prioriterar andra saker som tvätt,mat och annat före sig själv.Och den lilla tiden som blir över,jaaaa,swisch så lägger man på lite kräm,mineral puder (det gör jag) för att inte se så kritvit och blå under ögonen av för många upp-och-göra-välling moments på natten och sen är det jeansen,UGGsen,dunjackan och iväg.
Men igår så fanns det tid.....tid att prata om mycket,skratta,men framförallt att få njuta av Aloe Vera och deras Sonya hudvårdsserie.Det är alltså Forever Living som jag tidigare bloggat om som har denna serie.Vi började med varsin drink bestående av Aloe och sen var det dax att sätta sig vid bordet och börja pilla med ansiktet.Vi tvättade oss, la på vatten,skrubbade, för att sen avsluta med serum och creme.Ja, min hud fick sig en rejäl kick!Och så doftar ju allt detta underbart!
Sen hade Anna och hennes vän Jenny gjort jättefin lunch och nyttig sådan, så det var verkligen toppen!
Såhär ser Sonyas hudvårdsserie ut:Man kan köpa den separat (varje produkt för sig eller som ett kit)

och så köpte jag Bit´s and Peaches drink att ta varje morgon:))))




Den kan jag verkligen rekommendera (mild i smaken)!

Nu ska jag göra lite småsaker,men jag är tillbaka här igen!

Ciao!

Lite om hösttrenderna!:)

Hej!
ja,ni undrar säkert varför jag ens börjar skriva om hösten,när vintern fortfarande är här.Men så här är det? När man ska göra inköp så håller man sig alltid en säsong i förväg.Samtidigt är det spännande att få se vilka trender som kommer och vad som kan användas om igen och vad som totalt sågas av folket inom mode;)I det stora hela så är det inga dramatiska nyheter....oftast är det färger som dominerar eller en viss trend-typ 60-tal,70-tal osv.Det gäller för en själv att vidga vyerna och sätta sin egen,personlig prägel på plaggen man bär!
 
Denim är denim och denim är en viktig del av utvecklingen av vinterns mode i år. Länge varit den varit ett big no no , men som på 80-talet är den hipp igen, olika denim tvättar att kombinera. I höst dominerar: snö - tvättade jeans. Den berömda skinny jeansen har fortfarande en viktig roll i höst.

Camel, Grått & Svart är trendfärgerna i vinter. 

Från Chanelvisningen i Paris (hösten 2011)

 


eller en favorit som denna Ralph Lauren.......tidlös och snygg...snygg tweed kavaj:)))
Bara kroppen som fattas;)

Det var det för mig denna gång!
Nu ska jag göra lite andra saker:)

Ciao!


En Ralph Lauren som jag bara vill ha;)

Hej!
Kollade runt på olika sidor om olika designers vårkollektioner.Mycket annorlunda,men en man som alltid fångar mig;) är Ralph Lauren....Han har alltid snygga kläder på sina visningar,plagg som man kan bära och är alltid så snygga. Nu till våren 2011 är det mycket indianinspirerat och lite "Lilla huset på prärien"stuk över hela kollektionen.Här är några av mina favoriter!Undrar om man någonsin kommer över något av hans plagg (och nu pratar jag inte om piké-tröjorna;)





ÅÅÅÅÅhhhh den här underbara vita klänningen till höger är ju såååååå fin:))))))))))


Det är bara att drömma sig bort!
Ciao!:)

Ett rosa skal......from far far away:)

Hej!
Idag kom det lite paket hem till mig....åååhhh underbart..synd bara att allt gick så himla fort...vill ha flera paket;)
Men den som jag vill blogga om är skalet......jaaaaaa till min Iphone 4!Många har frågat mig:Har du inte gått in på nätet?Har du tittat på Phone House,Kjell & Co,Tele2,Telenor,3,Clas Ohlsson???Ja,ja,svarar jag...självklart har jag besökt alla dessa ställen och varit flitig på nätet,men jag har banne mig inte hittat just den färgen jag vill ha.Om färgen finns, så är den i silicon (vilket jag inte vill) utan jag vill ha alluminium skal och det ska vara en viss rosafärg som jag måste fastna för.Så är det bara!Call me kräsen;)!
Men då nånstans i denna djungel av skal,så lyckades jag hitta min sötnos och så här såg den ut från arrival to ready to use:)


Kom all the way från Hong Kong och kostar 4,35 euro + 1 euro frakten;)(har aldrig varit med om något billigare?!)





sååååååå fiinnnnnn:) inte besviken alls:)

och ta-daaaaaa..så här blev det till slut:)))



Vad säger ni?Inte dumt,va????Ultra case is the thing;)


Nu ska jag pilla lite med phonen,så vi ses snart igen!
Ciao och zzzoov gott allihopa!:)

Åååh...Notte by Marchesa:)

Den här klänningen är ju bara så snygg...Marchesa är onekligen drottningen när det gäller "röda mattan" klänningar och inte bara vid såna tillfällen.....hon får till det där lilla extra...och oavsett figur så gör hon underverk.

Den h'är gillar jag väldigt mycket för sin enkelhet och elegans...men när det gäller priset så stannar jag där....

Har ni någon favvoklänning-lång eller kort....dröm eller något ni kanske äger?

Nu får jag drömma då...

Ciao!


RSS 2.0