Åååh...Notte by Marchesa:)

Den här klänningen är ju bara så snygg...Marchesa är onekligen drottningen när det gäller "röda mattan" klänningar och inte bara vid såna tillfällen.....hon får till det där lilla extra...och oavsett figur så gör hon underverk.

Den h'är gillar jag väldigt mycket för sin enkelhet och elegans...men när det gäller priset så stannar jag där....

Har ni någon favvoklänning-lång eller kort....dröm eller något ni kanske äger?

Nu får jag drömma då...

Ciao!


Kommentarer
Postat av: Helena

Äntligen fredag! ett glas rosé och en koll på din härliga modeblogg.... Har inte handlat så många klänningar under hösten/vintern måste jag erkänna. Den senaste var en underbar mörk duvblå klänning från milly moy i tunna lager med halterneck. Hittade den på ASOS till ett augustibröllop förra året.

Trevlig helg!/Helena

2011-02-04 @ 20:06:57
Postat av: Galina

Ååhhh,ett glas rosé:)))Själv är man på jobbet mitt i natten och längtar till långledigheten så man själv kan dra ett glas;)

ASOS har bra grejer och stort utbud av både billigt och dyrt....bra valmöjligheter.Halterneck är sexigt och snyggt och duvblå färg...mmmmm...säkert en 10poängare:)Använde du den bara då eller?Svårt ibland med lite finare klänningar....man använder dom inte så ofta..men det är bra om de hänger i garderoben för rätt som det är så trollar man fram dom igen....

Trevlig helg till dig med och njut av ditt rosé (men nu sover du väl gott efter den;)

Galina

2011-02-05 @ 02:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0