Aloe Vera kväll hos Anna med Foreverliving:)

Hej!
Jaaaa, igår så var jag hos min kompis Anna på en jättemysig kväll med Aloe Vera produkterna i centrum....Som så många andra så hade jag en liten aning om Aloe Veras egenskaper, men att det fanns så mycket annat....t ex att man kunde dricka Aloe...det var nytt för mig i alla fall. Men igår så var det dax att testa detta mirakel i dricksform;) Först så fick alla en välkomstdrink (ingen visste att det var Aloe Vera dom fick i sig...tricky) och sen tittade vi på en film om produktionen och så, egenskaper och hela processen. Sen var det dax för shotsen;)ja...vi fick prova tre olika varianter- den originella (besk i smaken), en med smak av persika (som blev min favorit) och sist tranbär och äpple (som är väldigt populär). Vi fick även prova olika krämer, tandkräm och sen var det dax att bestämma sig för vad man tyckte mest om. Jag kan säga att jag ville ha allt, men bestämde mig till slut för att köpa en deep moisturizing creme ( från Sonya serien) som var såååååååå härlig att jag bara smälte där, en Aloe Vera gel som man bara måste ha i sitt badrumsskåp hemma samt en Aloe Vera mjukgörare för läpparna (och som även kan användas för nagelbanden och lite här och där på kroppen, där man har spricka t ex).
Här kommer lite info om Aloe Vera från Foreverliving:

Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Det primära innehållet i våra produkter är 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel.


Till största delen består Aloe Vera, precis som andra grönsaker, av vatten, men den innehåller också ett stort antal viktiga ämnen som arbetar tillsammans i synergi för att bevara din hälsa. En förutsättning för god hälsa är en mage som är i god form, eftersom en så stor del som 70 % av immunförsvaret sitter i magen. Tarmslemhinnan är faktiskt stor som en fotbollsplan, och tunn som ett ögonlock. För att fungera väl och ta upp näring måste den vara intakt.

Under många århundraden har människor världen över använt Aloe Vera just för dess goda egenskaper, mest för att vårda huden på utsidan. Men nu för tiden är det ingen som höjer på ögonbrynen åt den som också dricker Aloe Vera. Mage/tarmsystemet består av likadana vävnader som vår hud, och därför fungerar Aloe Vera också inifrån och ut.

och så lite bilder:
                  



                   



Jag kan varmt rekommendera er dessa produkter.
Vill ni komma i kontakt med dom så kika in under mina länkar i webshopen www.g-trendshop.se


Ciao for now!:)

Vintertorr=Jonson´s baby oil!!!

Hej!
har tidigare skrivit om Eight Hour Cream och denna härliga creme för ansiktet,händerna,läppar. Just nu vill jag rikta ljuset mot en klar favorit som återkommer år efter år och det är Jonson´s baby oil (finns i olika dofter original,aloe,lavendel bl.a.).Den kostar inte mycket ,man känner sig len och dessutom så doftar den gott också.

                                                       
                                                    
Just nu använder jag denna speciellt efter duschen.....brukar duscha med ganska så varmt vatten, så efter det så smörjer jag in mig ordentligt med olja. Oljan kan man köpa i en del välsorterade butiker, men kan hittas även på Rusta för 40 kr (tror jag!;)
Hoppas vintern inte varar länge för man vill få lite sol och värme på kroppen.Huden vill andas och ansiktet längtar efter winter-behandling:)
Har ni testat oljan?Vad använder ni?Är ni också torrisar som jag?:)))
Skriv gärna om era upplevelser!


Ciao for now!
:)

Maxi-maxi-maxi!!!Yes-yes-yes.....

....och då menar jag maxi-klänningar:)))))
Inte för att de passar alla kroppsformer,utan för att dom är långa och riktigt sköna o.bekväma.
Till våren kommer till webshopen min www.g-trendshop.se ett nytt märke från Hollywood "Gypsy 05" och då dyker det maxiklänningar i både bomull och siden:)
 

Längtar så.......:)
Ciao!


Fake or Real eller vad är vad???

Hej,
idag tänkte jag skriva lite om originaler samt kopior på grejer,men vad är vad egentligen?Nuförtiden verkar alla vilja kopiera av varandra.De som har sin egen stil får se sina ideer som någon annan har knyckt efter ett tag. Se bara på Odd Mollys kläder....som KappAhl kopierade i a la Odd Mollys anda och sålde under nov/dec 2010. Sen har vi kineserna som flitigt kopierar varje plagg,väska and U name it i olika kvaliteér från A till AAA+.Alltså en väska kan lukta plast och säljas för några dollar,medans en liknande kan vara identisk originalet men vara betydligt dyrare.Marc Jacobs sa en gång hos Oprah (han fick frågan av henne: Är du inte sur att dina väskor kopieras i hela världen?),men han svarade glatt: Om människor tycker om det,så är det ok,jag har i all fall kunder. Han var faktiskt glad att folk tyckte om hans väskor, även fast de var kopior:)Denna inställning har inte alla;)
Vissa varumärken är extremt dyra och då är det inte så konstigt att folk föredrar kopior.Det är bra däremot att det finns andra märken som kopierar plagg,skor etc. men till rimligare priser.Som tex när Steve madden gjorde en nästan slående kopia på Alexander MQeens skor....bild kommer.....Jaaa,bara inte allting flippar ur så är det väl ok, för de flesta vill känna sig lite dyra och coola som många celebs.......Vad säger ni om detta?


Ciao!:)

Vårtrender:)

Hej!
Nu när julen är bakom oss och man har plockat bort alla julpynt hemma,så vill man ju införa något nytt både när det gäller inredning,men också fräscht och nytt i garderoben.Satsa på dig själv!Det är ju en gång man lever,så varför inte satsa fullt ut!Tycker om att kolla på vad som kommer in,nyfiken på färger,trender...vad ska jag ha???(trots att jag vill köra min stil ändå)Och det här kommer in på våren när det gäller kläd/accessoar-trender...
-70-tals stil,biker mode,punkstil (kolla in Balmains bild SS 11)


Även maxiklänningar (som är lite mera genomskinliga),tofsar (som Maria Montazami skulle uppskatta;),spetsar på blusar,capribyxor,jumpsuits och ränder.Det är ingen nyhet, men alltid framställs dom i en ny helhet.
När det gäller accessoarer så syns katt-liknande solglasögon, midjeväskor (servitrisväskan) och träskor i mängder.De sistnämnda inte alltid snygga och praktiska, men det finns utbud,så det gäller att kolla efter passande ordentligt.
Själv så får jag in i shopen träskor av det danska märket Sanita i tre olika färger:)Men det kommer till våren:)

Om inget tilltalar dig,kör din egen stil,men ändra åtminstone för att variera dig och få till en WOW:)

Det var nog allt från mig för den här gången!
Ciao!:)

Skorna som jag tycker mycket om....

Hej!
God fortsättning på Er!
Hoppas nya året ger flera positiva upplevelser och mycket skratt:)
Det är sällan jag använder skor med högklack,men inför nya året så ville jag ta tillfället i akt och använda mig av mina älsklingar.Jag äger inte alls många skor och av dom bara 2 par med hög klack.Är inte alls van vid att gå i högklackat (dessutom så måste man gå snyggt,tycker jag!)men dom här som ni ser på bilden nedan är riktiga fynd...snygga,tuffa och med en lila färg på sulan som jag gillar.Lite Louboutin stil, men för 400 kr. på Nilson:)


Man kan jämföra dom med den här modellen av Louboutin...



Men jag måste säga.......mina skor är ändå bäst!!!!


Ciao!

RSS 2.0