Vintage på Östermalm:)

Hej!
Gillar du vintage och har den här känslan att "se" bra saker i en vintage-butik, så kan jag tipsa om de här butikerna med en personlig touch. Jag vet bara att man måste besöka dessa ställen flera gånger för att det kommer alltid in något nytt som är gammalt;)


Boutique Finest,
Sibyllegatan 59
Boutique Finest står för sitt namn. Här hittar vi Chanel och Gucci i form av kavajer och väskor. Är det vintage för några tusenlappar du är ute efter är detta stället för dig.

Marielle, Erik Dahlbergsgatan 23
Utbudet hos Marielle är fantastiskt och det är inte allt, ägarinnan erbjuder även personal shopping för dig och dina vänner. Service och kvaltitet!

Boutique Två Tre Gånger, Linnégatan 34
På Östermalm hittar vi en systerbutik till Två tre gånger på Hornsgatan. Lyxiga märken som Escada och Dior trängs bland flera andra. Är du efter ett par örhängen eller en designerväska i gott skick är det hit du ska gå. Här ser man ofta kända ansikten lämna in sina plagg till försäljning. När vi var där lämnade just Britt Ekland in sina dyrgripar.

Studio Vintage, Grev Turegatan 23
Studio Vintage är precis vad Stockholm har saknat. Utplockad vintage från Paris, London och USA är prydligt upphändga tillsammans med svenska designers. Ägarinnan har en känsla för stil. Affären erbjuder det lilla extra som att alla plagg är grundligt rengjorda och nya sulor sätts på vintageskor. Om du har intalat dig att second hand är smutsigt och tråkigt, gå till Studio Vintage och du kommer att ändra dig direkt!


Kommentarer
Postat av: Feli

Åh det skulle vara kul att gå och titta och se om man skulle fynda något:)) ska ta en dag i stockholm i sommar med min Gubbe..och shopping jag det får det oxså bli:)

2011-05-18 @ 20:40:27
URL: http://fenixfeli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du kan ta en dag med mig med:) Det vore kul!Med gubbarna får vi gå separat, så kanske dom kan unna oss nå´t fint;)Vad sägs?:)

2011-05-19 @ 15:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0